Çok Değerli Küçükyayla’lı dostlarım. Çok Değerli İş Adamımız Sayın Tuncay Salar kardeşimizin katkılarıyla köyümüz Okulunda, devam eden el dokuması halı ve kilimlerin üretileceği projemiz tamamlanmak üzere olup 29 Ağustos 2020 Cumartesi günü Köyümüz Halkı için önemi ve anlamı çok büyük olarak açılışımız gerçekleşecektir.
Köyümüzün hanımlarının o marifetli elleriyle üretilecek halı ve kilimlerin daha başlamadan siparişlerini almaya başladık bile o satış bedellerinin tamamı kilim ve halıları üretecek olan hanımlarımıza ait olacaktır.
Bu projeye tüm hanımlarımızın ilgi gösterip sahipleneceği hususunda bizim inancımız tamdır.
Ayrıca bir odamızında, Nostalji bir sınıf olarak düzenlenip o tarihi masalarının konulacağı, siyah tahtamızın olacağı, yine bu okulumda elimizde bulunan siyah beyaz fotoğraflarımızın da çerçevelenip duvarların süsleneceğinin bilinmesini istiyoruz.
Bu nedenle elinizde bulunan tüm eski fotoğraflarımızı, köyümüz Muhtarlığına veya Kapaklı’da bulunan Küçükyaylalılar Derneğimize bir hafta içerisinde teslim etmenizi önemle rica ediyoruz. İsteyenlere fotoğrafların asılları iade edilecektir.
Küçükyaylamız birlikte, el ele verdiğinde çok daha güzel oluyor ve başarıyı yakalamakta kolaylaşıyor.
Birbirinden değerli İş Adamlarımıza sahip olduğumuz için gurur duruyoruz ve kendimizi ayrıcalıklı hissediyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şükranlarımızı sunuyoruz.
Hepsine bol kazançlar temenni ediyoruz ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.
Selami Tetik
Trakya Küçükyaylalılar Derneği Başkanı