Home / Küçükyayla Haber / Çerkezköy Gaziler Derneği Derneğimizi Ziyaret etti.

Çerkezköy Gaziler Derneği Derneğimizi Ziyaret etti.

Çerkezköy Gaziler Derneği tarafından Derneğimize nezaket ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette Çerkezköy Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki Bu vatan uğruna gözlerini bile kırpmadan ölüme koşan aziz gazilerimizle karşılıklı hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca ziyarette Başkanımız Selami TETİK, Başkan Yardımcımız Yusuf Çetin, Dernek Sekreterimiz Gülfüs Menlik hazır bulundular. Bizlere yaptıkları nazik ziyaretlerinden ötürü Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayıp Gazilik mertebesine erişmiş tüm Çerkezköy Gaziler Derneği mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunarım.

Küçükyaylalılar Derneği Başkanı

Selami TETİK

hakkında adminyayla

Benzer Haber

Üy Bilgilendirme ve Yeni Yıla Merhaba Etkinliğimiz Yoğun Katılım ile Yapıldı.

Trakya Küçükyaylalılar Derneğimiz olarak 21 Aralık 2019 Cumartesi günü üyelerimizi ailece Kapaklı Belediyemizin Teras katında …